آذر ماه پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگ زرینی در دستان سنجاب

روز سه شنبه ۱۳ آذرماه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی میزبان تور پژوهشی دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه، معاونین تحقیقات و فناوری و آموزشی دانشگاه، روسای ستادی و معاونین پژوهشی و آموزشی دانشکده ها، جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه بود.
این برنامه ابتدا در تالار میعاد با خیرمقدم دکتر محمدحسن انتظاری ریاست دانشکده تغذیه آغاز شد. سپس دکتر رضا امانی رئیس مرکز تحقیقات و امنیت غذایی برای حضار فعالیت های مرکز تحقیقات و امنیت غذایی را برشمرد. همچنین حامد محمدی دانشجوی دکتری رشته تغذیه چالش های فرا روی پژوهش در دانشکده تغذیه را بیان کرد. در آخر سخنانی در قالب طنز پژوهشی به نویسندگی دکتر نفیسه شکری ارائه شد. در ادامه حضار از آزمایشگاه، دستاوردها، پوسترها، اختراعات و انتشارات دانشکده بازدید کردند.
شایان ذکر است این برنامه با مدیریت و برنامه ریزی جناب آقای دکتر امیر منصور علوی معاون آموزشی پژوهشی دانشکده به همراه تیم اجرایی منسجم سرکار خانم معظم کارشناس پژوهشی، جناب آقای دکتر روحانی، سرکار خانم دکتر شکری، سرکار خانم دکتر صانعی، سرکار خانم عزیزی نیا و برخی کارمندان و دانشجویان ترم ۵ کارشناسی تغذیه به اجرا درآمد.

جمعه, ۲۸ دى, ۱۳۹۷