ارتقا پژوهش در دانشکده

  در راستای ارتقای پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی و در اجرای سیاست پژوهش های بین رشته ای ،جلسه ای با حضور آقایان دکتر محمد حسین نصر اصفهانی رئیس محترم پژوهشکده رویان اصفهان و آقای دکتر کامران قائدی عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان به همراه اعضاء هیأت علمی دانشکده برگزار گردید.

    در این نشست آقای دکتر علوی معاون پژوهشی دانشکده ضمن خیر مقدم به مهمانان مطالبی در خصوص طرح هایی که می توان بصورت مشترک اجرا نمود ارائه دادند و ضمن اعلام لاین های تحقیقاتی اساتید خاطر نشان کردند می توان طرحهای تحقیقاتی مشترک را با در نظر گرفتن این لاین ها و تخصص های اعضاء محترم هیأت علمی  اجرا نمود . آقای دکتر صفوی نیز ضمن خوش آمد گویی به مهمانان بر انجام پژوهش ها ی مشترک تأکید نمودند. آقای دکتر سامی به اجمال پیرامون تجهیزات و امکانات آزمایشگاه موجود در دانشکده و استفاده از این امکانات در راستای طرح ها ی مشترک توضیح دادند. سپس آقای دکتر نصر نیز بطور مبسوط در مورد طرح ها و پژوهش های کاربردی در حال اجرا در پژوهشکده رویان و همچنین به همکاری های بین دو موسسه در خصوص پژوهش های بین رشته ای اشاره نمودند در انتهای جلسه آقای دکتر انتظاری ریاست محترم دانشکده ضمن ابراز خوشحالی از حضور مهمانان اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک را فرصتی مغتنم جهت ارتقاء پژوهش در دانشکده ذکر نموده و در آخر توسط ایشان جمع بندی مطالب ایراد شده در جلسه بیان گردید.

 

                                                                                             دکتر امیر منصور علوی

 

خیابان هزارجریب-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -دانشکده تغذیه وعلوم غذایی

تلفن مستقیم دانشکده ۳۶۶۸۸۴۸۷

فاکس۳۶۶۸۱۳۷۸

آدرس پست الکترونیکی دانشکدهpr_nutr@mui.ac.ir

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

ورود کاربر

سه شنبه, ۴ مهر, ۱۳۹۶