درباره دانشکده

 

گروه تغذیه درپی جداشدن انستیتو تحقیقات تغذیه اصفهان از انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی ایران وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و وابستگی آن به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وبه دنبال انتقال گروه تغذیه از دانشکده داروسازی به دانشکده بهداشت از سال ۱۳۶۶ شروع به فعالیت نموده است .اولین دوره دانشجویان رشته تغذیه در مقطع کارشناسی از بهمن ۱۳۶۷ شروع به تحصیل نموده اند. این گروه تاکنون با انجام تحقیقات وتالیفان متعددی با هدف بهینه نمودن سطح تغذیه در جامعه باعث رشد و ارتقاء فرهنگ تغذیه شده است .

 

هدف و اصول

هدف از تاسيس دانشکده "تغذيه و علوم غذايي" در دانشگاه علوم پزشکي اصفهان عبارتست از:

تربيت نيروي انساني دانا، کارآمد و متعهد به ارزشهاي اسلامي و اصول علمي وفني با انگيزه مردمي در سطوح كارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتراي تخصصي براي ارتقاي سلامت جامعه و گسترش دانش و توليد علم
کوشش در اعتلاء و گسترش دانش و فرهنگ غذا و تغذيه از طريق فراهم ساختن شرايط براي بالا بردن کارآيي و خلاقيت و افزودن بر توان پژوهشي
پاسداري از فرهنگ اصيل تغذيه اي کشور و ميراث هاي معنوي آن و ايجاد شرايط مناسب براي بهبود و شناساندن آن به نسل جوان
كوشش در جهت ايجاد بستر مناسب براي گسترش و ترفيع علوم و صنايع غذايي و كنترل كيفيت و بهداشت مواد غذايي از توليد تا مصرف
فراهم نمودن زمينه همكاري هاي علمي با افراد و مراکز علمي، سازمان هاي دولتي و غير دولتي داخلي و بين المللي براساس ضوابط دانشگاه
تربيت نيروهاي كارآمد و آشنا با ايمني و بهداشت مواد غذايي جهت كنترل بيماريهاي ناشي از غذا و در نتيجه ارتقا سطح بهداشتي و كيفي مواد غذايي در جامعه
ترويج فرهنگ تغذيه سالم و اصلاح الگوي غذايي موجود با توجه به شرايط بومي، ديني و ايراني

 

براي دستيابي به هدف دانشکده تغذيه و علوم غذايي رعايت اصول زير ضروري است:

۱-تقدم تزکيه بر تعليم
۲-هماهنگ بودن مباحث نظري و کارهاي عملي
۳-تطبيق محتواي برنامه هاي آموزشي و پژوهشي با فرهنگ ديني، نيازها و شرايط اکولوژيک (بوم شناسي)، اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي ... کشور
۴-بهره گيري از استادان متعهد، متبحر و دانا به منظور بررسي، مطالعه، ارزيابي و ارايه راه حل هاي مناسب براي برطرف ساختن مسايل و مشکلات تغذيه اي و علوم و صنايع غذايي كشور

۵-ارتقاء وضع تغذيه و گسترش دانش تغذيه و علوم و صنايع غذايي
۶-انتخاب دانشجو در مقطع کارشناسي ارشد و دکتراي تخصصي از بين داوطلبان با توجه به شرايط ويژه هر رشته و نيازهاي کشور
۷-تنظيم برنامه راهبردي براي هر يك از رشته هاي موجود و ارزشيابي روند برنامه طي بازه زماني مشخص
تعاملات بين بخشي (صنايع غذايي، معاونت بهاشتي، معاونت دارو و غذا و ...) و درون بخشي

 

خیابان هزارجریب-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -دانشکده تغذیه وعلوم غذایی

تلفن مستقیم دانشکده ۳۶۶۸۸۴۸۷

فاکس۳۶۶۸۱۳۷۸

آدرس پست الکترونیکی دانشکدهpr_nutr@mui.ac.ir

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

ورود کاربر

سه شنبه, ۳۰ آبان, ۱۳۹۶