رژیم مدیترانه ای باعث بهبود خلق می شود

رژیم مدیترانه ای باعث بهبود خلق (mood) می شود. بر اساس نتایج مطالعه لی و همکاران که در سال ۲۰۱۴ در استرالیا به انجام رسید پیروی از الگوی غذایی مدیترانه ای در ۲۴ خانم سالم به مدت ۱۰ روز  باعث بهبود خلق گردید. رژیم مدیترانه ای  رژیمی است سرشار از میوه و سبزیجات، ماهی، روغن زیتون، حبوبات و غلات کامل. این رژیم بواسطه داشتن آنتی اکسیدان هایی نظیر ویتامین E و C و همچنین منیزیم نقش بارزی در بهبود اختلالات خلق نظیر افسردگی می تواند داشته باشد.

Lee J, Pase M, Pipingas A, Raubenheimer J, Thurgood M, Villalon L, et al.‎ Switching to a 10-day Mediterranean-style diet improves mood and cardiovascular function in a controlled crossover study.‎ Nutrition (Burbank, Los Angeles County, Calif).‎ 2015;‎31(5)‎:647-52.‎

پنجشنبه, ۲۶ مهر, ۱۳۹۷