با نشریه عینک دودی، نشریه فرهنگی اجتماعی دانشجویی بیشتر آشنا شویم

مجله فرهنگی اجتماعی عینک دودی به همت دانشجویان دانشکده های بهداشت و تغذیه با هدف آگاهی بخشی، افزایش دانش و بینش و بیان انتقادات سازنده درون دانشگاهی و جامعه منتشر شد. این مجله بستر مناسبی برای تولید و ترویج علم و اندیشه و در نهایت هدایت و تعالی فرهنگی است.

در شماره اول مجله‌ی چند رسانه ای «اپلیکیشن عینک دودی» فصل های: چند رسانه ای، فرهنگی، دانشجویی را ارائه می کند. همچنین این شماره فایل های صوتی سرمقاله و مطلب ترش و شیرین به زبان اصفهانی را در خود دارد. جالب است بدانید در هر صفحه از مطالب قسمتی به منظور نظرسنجی مخاطب ایجاد شده است. نویسندگان و دست اندرکاران این مجله خواهان نظرات سازنده خوانندگان هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تهیه شماره چهارم مجله به آدرس کتاب سبز (http://ketabesabz.com/book/69958) و یا در صفحه نخست نشریه عینک دودی شماره چهارم مراجعه نمایید.

جمعه, ۲۸ دى, ۱۳۹۷