چگونگی انتخاب و تهیه منابع

 

 

چگونگی اتنخاب و تهیه منابع

 

با توجه به اینکه هر سال از طرف معاونت پژوهشی دانشگاه بودجه ای برای خرید منابع جدیدو مورد نیاز کاربران و اعضای هیئت اختصاص داده میشود لذا سعی بر این است که بهترین منابع انتخاب و پس از آماده کردن لیست مورد نظر بوسیله کتابدار دانشکده در موقع مقرر از نمایشگاه بین اللملی خریداری میشود .

 

 

بخش هاي كتابخانه شامل

 

بخش فهرستنويسي و آماده سازي:كليه خدمات فني مربوط به منابع كتابخانه با استفاده از نرم افزار جامع كتابخانه پارس اذرخش انجام مي‌شود.

 

بخش امانت و مرجع: امور امانت كتابخانه از جمله ثبت نام مراجعه كنندگان و امانت منابع با استفاده از نرم افزار پارس آذرخش انجام مي‌شود.

 

بخش نشريات و پايان نامه و اسناد: اين بخش شامل پايان نامه، استاندارد، مجلات چاپي فارسي و لاتين و طرحهاي تحقيقاتي انجام شده در دانشکده مي‌باشد.

 

خیابان هزارجریب-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -دانشکده تغذیه وعلوم غذایی

تلفن مستقیم دانشکده ۳۶۶۸۸۴۸۷

فاکس۳۶۶۸۱۳۷۸

آدرس پست الکترونیکی دانشکدهpr_nutr@mui.ac.ir

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

ورود کاربر

دوشنبه, ۳ مهر, ۱۳۹۶