گروه علوم و صنایع غذایی

 

 

گروه علوم و صنایع غذایی  شاخه کنترل کیفی

 

 

  تعريف:

 علوم و صنایع غذایی –کنترل کیفی  شامل مجموعه ای از علوم مرتبط با ارزیابی کیفیت میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی غذا و مدیریت ایمنی  غذا ست   خصوصا کیفیت بهداشتی غذا و روشهای مدیریت بهداشت از مزرعه تا مصرف کننده در این شاخه از صنایع غذایی مورد توجه هستند. گروه علوم و صنایع غذایی  شاخه کنترل کیفی از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ در دانشکده تغذیه و علوم غذایی احداث شده است.

 

مدير گروه:

  دکتر  مسعود سامی

 

اعضای گروه :

 

دکترمریم میرلوحی

 

دکتر معراج پورحسین

 

دکتر نیماه بحرینی

  
 

  mirlohi@ag.iut.ac.ir  پست الکترونیک 

 

 

دروس ارائه شده

 

دروس شیمی مواد غذایی ، میکروبیولوژی مواد غذایی ، اصول نگهداری مواد غذایی، بهداشت و مسمومیت های مواد غذایی ، اثر فرایند بر ارزش مواد غذایی و کار آموزی در بخش صنعت  توسط این گروه برای دانشجویان تغذیه در مقطع کارشناسی ارائه می شود.   

 

 این گروه بر گزار کننده دروس مرتبط  با بهداشت مواد غذایی برای گروههای  دانشکده بهداشت است 

   در حال حاضر گروه علوم و صنایع غذایی متولی بر گزاری  رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده تغذیه و علوم غذایی می باشد.  شناسائی  و روشهای ارزیابی  مخاطرات غذایی  در جامعه با تاکید بر الگوی مصرف مواد غذایی در جامعه ایرانی مهمترین مباحث مورد بررسی در این رشته تحصیلی است.

 

خیابان هزارجریب-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -دانشکده تغذیه وعلوم غذایی

تلفن مستقیم دانشکده ۳۶۶۸۸۴۸۷

فاکس۳۶۶۸۱۳۷۸

آدرس پست الکترونیکی دانشکدهpr_nutr@mui.ac.ir

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

ورود کاربر

CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
پنجشنبه, ۲۶ مهر, ۱۳۹۷