دکترمحمد جلالی

   

                                            دکتر محمد جلالی

 

   

دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی    

دانشکده تغذیه و علوم غذایی       

دانشگاه علوم پزشكي اصفهان        

 تلفن:      

 فاکس: ۳۶۶۸۱۳۷۸-۰۳۱

 ایمیل: Jalali@mui.ac.ir این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید  

    

 

تحصيلات:
 
 دکتری میکروبیولوژی مواد غذایی، دانشگاه وسترن سیدنی، استرالیا. سال ۱۳۷۶ 
 کارشناسی ارشدایمنی وکنترل کیفی مواد غذایی (Food safety and quality assurance)
 
 
علايق تحقيقاتي:
 
 میکروبیولوژی مواد غذایی و پزشکی 
عفونت های بیمارستانی 
PCR:میکروبیولوژی مولکولار، پلاسمید ها، انگشت نگاری ژنتیکیDNA(REA، RFLP,PFGE)
مولکولاراپیدمیولوژی بیماری های عفونی ناشی از غذا 
میکروبیولوژی مواد غذایی با توجه ویژه به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز و کلستریدیوم دیفیسیل  
ردیابی اپیدمیولوژیک پاتوژن های مولد مسمومیت های غذایی 
پروبیوتیک ها و عوامل ضد میکروبی طبیعی  
شناسایی و توصیف انواع مختلف میکروارگانیسم های بیماری زای نوپدید 
 
  
برگزیده ای از مقالات:
 
 

Jalali M, Khorvash F, Warriner K, Weese JS. Clostridium difficile infection in an Iranian hospital.‎ BMC Research Notes 2012;‎ 5:159-163
 

 

 

Jalali M, Mahdavi M, Ranjbar M, Soleymani M, Fassihi A, Abedi D.‎ Antimicrobial evaluation of some novel derivatives of 3,۴-dihydropyrimidine-2(۱H)-one.‎ Res Pharm Sci ۲۰۱۲; ۷: ۲۴۳-۲۴۷

 

 

Jalali M, Abedi D, Varshosaz J, Najjarzadeh M, Mirlohi M, Tavakoli N.‎ Stability evaluation of freeze-dried Lactobacillus paracasei subsp. tolerance and Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus in oral capsules.‎ Res Pharm Sci ۲۰۱۲; ۷: ۳۱-۳۵

 

 

Jalali M, Abedi D, Prevalence of Listeria species in food products in Isfahan, Iran.‎ Inter J Food Microb ۲۰۰۸; ۱۲۲: ۳۳۶-۳۴۰.

 

 

Jalali M, Richardson B, Hazzard A.‎ Genetic comparison of isolates of Listeria monocytogenes and Listeria innocua from different sources in Australia.‎ J Biol SCie ۲۰۰۷;۷:۱۳۱۴-۱۳۲۲ 

 

 

 

 

 

 

 

  .  اینجا کلیک کنید pubmed جهت مشاهده مقالات ایشان در

 

 
 

 

خیابان هزارجریب-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -دانشکده تغذیه وعلوم غذایی

تلفن مستقیم دانشکده ۳۶۶۸۸۴۸۷

فاکس۳۶۶۸۱۳۷۸

آدرس پست الکترونیکی دانشکدهpr_nutr@mui.ac.ir

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

ورود کاربر

سه شنبه, ۳۰ آبان, ۱۳۹۶