دکترمیرلوحی

 

دکترمریم میرلوحی

 

 

 دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی  

 مدیر گروه علوم و صنایع غذایی

 دانشکده تغذیه و علوم غذایی                   

 دانشگاه علوم پزشكي اصفهان                    

  تلفن: ۳۷۹۲۳۱۶۹

  فکس:۳۶۶۸۱۳۷۹-۰۳۱

   ایمیلm_mirlohi@hlth.iut.ac.ir

 

  

تحصيلات

  

کارشناسي علوم و صنایع غذایی از دانشگاه صنعتی  اصفهان، ایران ۱۳۷۴

کارشناسي ارشد  علوم و صنایع غذایی از دانشگاه  صنعتی  اصفهان، ایران ۱۳۸۱

دکتراي تخصصی علوم و صنایع غذایی  از دانشگاه  صنعتی اصفهان، ایران ۱۳۸۸

 

علايق تحقيقاتي:

 

کنترل شیمیایی مواد غذایی

 

برگزیده ای از مقالات:

 

Mirlohi M , Soleimanian-zad S, Sheikh-Zeinoddin M, Fazeli H.‎ Enumeration of lactobacilli from fecal flora of infant using two modified MRS mediaUnder aerobic and anaerobic incubation condition.‎ Pak J Biol Sci ۲۰۰۸; ۱۱:۸۷۶-۸۸۱. 
 
 Mirlohi M, Soleimanian-zad S, Dokhani S, Sheikh-Zeinoddin M.‎ Identification of lactobacilli from fecal flora of Iranian infants.‎ Iran Journal of Pediatr 2008;‎ 4: 357-363.‎ 
 
 Mirlohi M, Soleimanian-Zad S, Dokhani S, Sheikh-Zeinodin M.‎ Investigation of acid and bile tolerance of native lactobacilli isolated from fecal samples and commercial probiotics by growth and survival studies Iran J Biotechnol 2009;‎ 4: 233-240.‎ 
 
 Fazeli H, Moshtaghian J, Mirlohi M, Shirzadi M.‎ Reduction in serum lipid parameters by incorporation of a native strain of Lactobacillus Plantarum A7 in Mice.‎ J Diabetes Lipid Disorders 2010;‎22: 1-7.‎ 
 
 Mirlohi M, Madany G, Yahay M.‎ On the colorimetric method for cholesterol determination in the laboratory media.‎ International Journal of biological chemistry 2012;‎ 6:37-41.‎

 

 

 

 

 

  .  اینجا کلیک کنید pubmed جهت مشاهده مقالات ایشان در

 

 
                                                                    

       

 

خیابان هزارجریب-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -دانشکده تغذیه وعلوم غذایی

تلفن مستقیم دانشکده ۳۶۶۸۸۴۸۷

فاکس۳۶۶۸۱۳۷۸

آدرس پست الکترونیکی دانشکدهpr_nutr@mui.ac.ir

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

ورود کاربر

سه شنبه, ۳۰ آبان, ۱۳۹۶