فراخوان چهارم طرح های گرنت پژوهشگران فرهیخته(مهرماه ۱۳۹۶)

موسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی ایران از روز اول لغایت ۳۰ مهرماه ۹۶  سامانه مدیریت پژوهش موسسهhttp//rms.nimad.ac.ir  آماده ثبت طرح هایپژوهشگران واجد  شرایط است.لازم به تذکر است این مهلت تمدید نخواهد شد.

دومین فراخوان طرح های تحقیقاتی حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه در سال ۱۳۹۶

حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه در نظر دارد جهت سال ۱۳۹۶، طرح های پژوهشی مخصوصا اولویت دار را پس از ثبت نام متقاضیان در سایت پژوهشیار معاونت پژوهشی و فناوری بررسی نمایند. مهلت ثبت نام از تاریخ ۸ آبان ماه لغایت ۳۰ آبان ماه می باشد

برگزاری جلسه ی معارفه ی دانشجویان جدیدالورود دانشکده تغذیه و علوم غذایی

روز یکشنبه ۹۶/۰۷/۰۲ جلسه ی معارفه ی دانشجویان جدیدالورود دانشکده تغذیه  و علوم غذایی در تالار میعاد دانشکده بهداشت برگزار شد.

پذیرفته شدگان phd

احکام صادر شده توسط دکتر باقر لاریجانی

طی احکام جداگانه ای از سوی آقای دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی و آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،

آقای دکتر عظیم میرزاده به عنوان رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و آقای دکتر محمد عبدالهی به عنوان مشاور معاون آموزشی و آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تحقق مرجعیت علمی در حوزه آموزش پزشکی و...........

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود در تاریخ ۹۶/۰۷/۰۲ از ساعت ۱۴ لغایت ۱۶ بعد از ظهر در تالار میعاد دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار می گردد. از اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده جهت حضور در این جلسه دعوت بعمل می آید. لازم به ذکر است حضور دانشجویان جدیدالورود در این جلسه الزامی است.

فراخوان سومین کنفرانس ملی بازیهای رایانه ای؛ فرصت ها و چالش ها

از رویکردهای این کنفرانس در حوزه سلامت، آسیب شناسی صنعت- رسانه ی نوین بازی های رایانه ای از دیدگاه سلامت جسمی و روحی و نیز طراحی بازی های رایانه ای به هدف درمان و توانبخشی می باشد.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده تغذیه و علوم غذایی RSS