قابل توجه محققین و اعضای هیات علمی

مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران بر اساس اولویت‌های تحقیقاتی فراخوان شده توسط مؤسسه از طرح‌های تحقیقاتی حمایت مالی می‌کند.

جلسه دفاع از پایان نامه فرزاد روشن ضمیر دانشجوی دکتری علوم تغذیه برگزار شد

روز شنبه ۳۰ دی ماه جلسه دفاع از پایان نامه دکتری دانشجو فرزاد روشن ضمیر تحت عنوان: «بررسی ارتباط کیفیت رژیم غذایی با شاخص‌های سندرم متابولیک و عملکرد کبدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو و تاثیر دریافت عصاره بدون کافئین قهوه سبز بر متغیرهای مذکور» به راهنمایی دکتر سید مرتضی صفوی ومشاوره دکتر رضا غیاثوند و دکتر مرجان منصوریان  درسالن دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

برگزاری جلسه مشترک بین مسئولین دانشکده های بهداشت و تغذیه پیرامون افتتاح بوفه دانشجویی

روز شنبه ۳۰ دی ماه جلسه ای مشترک بین مسئولین، مسئول حراست، معاونین مالی اداری، معاونین دانشجویی فرهنگی و دانشجویان شورای صنفی  دانشکده های بهداشت و تغذیه و علوم غذایی جهت بررسی چگونگی افتتاح بوفه دانشجویی برگزار شد.

برگزاری جلسه ژورنال کلاب در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

روز سه شنبه ۲۶ دی ماه جلسه ژورنال کلاب با موضوع

"Magnesium intake, quality of carbohydrates, and risk of type 2 diabetes results from three U.S.‎ cohorts"

توسط آقای محمدی، دانشجوی دکتری رشته تغذیه در سالن شورای ریاست با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان در محل دفتر ریاست برگزار شد.

برگزاری جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با معاونین فرهنگی دانشجویی دانشکده ها در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

روز دوشنبه ۲۵ دی ماه جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با معاونین فرهنگی دانشجویی دانشکده ها در دانشکده تغذیه و علوم در سالن شورای دفتر ریاست برگزار شد.

هشتمین بسیج ملی تغذیه سالم از ۱۵ تا ۳۰ دی ماه با شعار بسیج ملی تغذیه، کنترل و پیشگیری از چاقی با تغذیه مناسب

با توجه به ضرورت فرهنگسازی برای ترویج تغذیه سالم و توجه دادن مردم به منظور حفظ سلامت خود در کشور که نقش اساسی درکاهش بار بیماری های غیر واگیر دارد، برنامه بسیج آموزش همگانی تغذیه درقالب برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه با هدف کاهش روند رو به گسترش بیماری های غیر واگیر، بهبود شیوه زندگی و اصلاح الگوی مصرف غذایی اجرا می شود.

جلسه ژورنال کلاب در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد

روز سه شنبه ۱۹ دی ماه جلسه ژورنال کلاب با عنوان مقاله:

" Associations of fats and carbohydrate intake with cardiovascular disease and mortality in 18 countries from five continents (PURE): a prospective cohort study  "

توسط دکتر رضا امانی،در سالن شورای ریاست با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان در محل دفتر ریاست برگزار شد.

صفحه‌ها

رژیم مدیترانه ای باعث بهبود خلق می شود

رژیم مدیترانه ای باعث بهبود خلق (mood) می شود. بر اساس نتایج مطالعه لی و همکاران که در سال ۲۰۱۴ در استرالیا به انجام رسید پیروی از الگوی غذایی مدیترانه ای در ۲۴ خانم سالم به مدت ۱۰ روز  باعث بهبود خلق گردید. رژیم مدیترانه ای  رژیمی است سرشار از میوه و سبزیجات، ماهی، روغن زیتون، حبوبات و غلات کامل. این رژیم بواسطه داشتن آنتی اکسیدان هایی نظیر ویتامین E و C و همچنین منیزیم نقش بارزی در بهبود اختلالات خلق نظیر افسردگی می تواند داشته باشد.

Lee J, Pase M, Pipingas A, Raubenheimer J, Thurgood M, Villalon L, et al.‎ Switching to a 10-day Mediterranean-style diet improves mood and cardiovascular function in a controlled crossover study.‎ Nutrition (Burbank, Los Angeles County, Calif).‎ 2015;‎31(5)‎:647-52.‎

کافئین

رژیم غذایی حاوی قهوه منبع مهمی برای آنتی اکسیدان هاست و مصرف روزانه آن تاثیرات مثبتی بر سلامت داشته و باعث کاهش ریسک مرگ و میر ی گردد.

از روی دیگر تا جایی که ما میدانیم هیچ مطالعه ای  تاثیر مصرف مقادیر مختلف قهوه در طولانی مدت بر سلامت مغز و حدود آگاهی  در بیماری های شناختی مشخص نشده است. مطالعات اپیدمیولوژیک اخیر اطلاعاتی در دسترس ما قرار داده اند که مصرف قهوه می تواند تاثیر معنی داری بر اختلالات شناختی بدن بگذارد.در نهایت  نتایج بررسی مطالعات حاکی از این بود که مصرف قهوه در مقادیر کمتر از یک لیوان در روز تا مقادیر ۳ لیوان سبب کاهش آسیب مغزی و عملکرد شناختی می شود و در مقادیر بیشتر از ۳ لیوان در روز به طور پیش رونده سبب آسیب عملکرد شناختی مغز و بروز بیماری هایی مانند آلزایمر می گردد.در مورد مصرف قهوه در رژیم غذایی خود نکات زیر را در نظر داشته باشید:

اشتراک در دانشکده تغذیه و علوم غذایی RSS

يكشنبه, ۱ بهمن, ۱۳۹۶