تسلیت رحلت رسول اکرم(ص)، امام حسن مجتبی کریم اهل بیت(ع) و امام رضا ثامن الحجج(ع)

سالروز رحلت جانگداز پیامبر گرامی و عظیم الشان اسلام حضرت رسول اکرمصلی الله علیه و آله و سلم، شهادت دومین اختر تابناک ولایت و امامت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و  سالروز شهادت جانسوز هشتمین گوهر درخشان آسمان ولایت و امامت، عالم آل محمد (ص) حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام را به پیشگاه مقدس حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، بر شیفتگان و ارادتمندان خاندان عصمت‎‎ و طهارت علیهم‎‎ السلام و تمامی مسلمین جهان تسلیت عرض مینمائیم.

برگزاری نمایشگاه کتاب توسط دانشجویان بسیجی

روزهای ۲۱ الی ۲۴ آبان ماه به همت دانشجویان بسیجی دانشکده های بهداشت، تغذیه و علوم غذایی نمایشگاه کتاب با عنوان طرح بانک کتاب و با شعارمغرتو شارژ کن در محوطه دانشکده های بهداشت ، تغذیه و علوم غذایی برگزار شده است.
این نمایشگاه با هدف معرفی، امانت وایجاد انگیزه مطالعه کتاب های مفید و قابل استفاده به اجرا درآمده است.

برگزاری همایش بین المللی تغییرات اقلیمی و نظام سلامت

به اطلاع علاقمندان به شرکت در همایش بین المللی(دو روزه ۲۴ و ۲۵ آبان) تغییرات اقلیمی و نظام سلامت می رساند، جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به تارنمای همایش به آدرس: http://ccahs.kmu.ac.ir  مراجعه نمایند.

فراخوان شرکت در نوزدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

نوزدهمین همایش کشوری  آموزش علوم پزشکی با محور «تحول و نوآوری در آموزش پزشکی» در تاریخ ۱۲ لغایت ۱۴ اردیبهشت ۹۷ در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانند با مراجعه به آدرس الکترونیکی از شرح مطالب بهره مند گردند.

برگزاری کمپین روز جهانی دیابت

روز جمعه ۱۹ابان ماه از ساعت ۱۰صبح الی ۵ بعدازظهر به مناسبت گرامی داشت روز جهانی دیابت، انجمن علمی دانشجویان تغذیه و علوم غذایی به همراه شورای صنفی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هدف غربالگری افراد در ۴ ایستگاه(سی و سه پل)،  پایش قند خون، فشار خون، محاسبه BMI و مشاوره تغذیه انجام شد در ادامه بین مراجعین بروشور هایی با موضوع دیابت توزیع گردید

تشکیل جلسه آشنایی با امکانات و نیازهای پژوهشگاه سازمان انرژی اتمی اصفهان و دانشکده تغذیه و علوم غذایی

روز چهارشنبه ۹۶/۰۸/۱۷ جلسه آشنایی با امکانات و نیازهای پژوهشگاه سازمان انرژی اتمی اصفهان و دانشکده تغذیه و علوم غذایی با حضور مسئولین مدعو از سازمان پژوهشگاه سازمان انرژی اتمی اصفهان، رئیس مالی و اداری، رئیس مرکز تحقیقات امنیت غذایی، مدیر گروه صنایع غذایی و کارشناس مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی تشکیل شد.

برگزاری مراسم گرامی داشت اربعین اباعبدالله الحسین (ع) در دانشکده

صفحه‌ها