راهنمای دانشجویان

دانشجویان محترم جهت بارگذاری مطالب علمی خود بر روی سایت دانشکده باید پس از تایید معاون آموزشی دانشکده مطالب خود را دسته بندی نموده وبا فونت tahoma سایز ۱۴ تایپ نمایید و به واحد کامپیوتر(خانم مهندس پوستی ) تحویل نمایید.

جهت اعلان روز دفاع خود باید متن دفاع خود را طبق فرمت اعلامی از اداره تحصیلات تکمیلی حداکثر یک هفته قبل از دفاع تایپ نموده (فونت tahoma و سایز ۱۴ ) سپس  ایمیل نمایید.( آدرس ایمیل  : sh.pousty@sim.mui.ac.ir  ) سپس با مسئول واحد IT هماهنگی نمایید.

لازم به ذکر چنانکه مطالب خود را طبق استاندارد مطالب ارائه شده روی سایت ارسال ننمایید از بارگذاری مطالب شما معذوریم .

فرمت اطلاع رسانی دفاع :

به اطلاع می رساند جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد/پیش دفاع دکترا خانم/آقای .................. با عنوان"......................   " به راهنمایی جناب آقای/خانم...................و با مشاوره  دکتر ............... روز..................... ساعت............. صبح/بعدازظهر در کلاس ............. برگزار خواهد گردید.

لازم به ذکراست حتما متن را بالا را در قالب فایل ورد در یک فایل ضمیمه ارسال نمایید.

سه شنبه, ۳۰ آبان, ۱۳۹۶