آزمایشگاه مولکولار

 

 

توانمندیهای آزمایشگاه مولکولار

 

۱-     آزمون های ملکولیجهتشناسایی میکروارگانیسم ها با استفاده از تکنیکPCR

۲-    آزمونهای ملکولی جهت مطالعات اپیدمیولوژیبا استفاده ازPulsed- field Gel Electrophoresis‪(PFGE)‬

۳-    تست های مولکولار جهت شناسایی ماکرومولکولهای اسید نوکلئیک توسط الکتروفورز با تانک ساب مارین و ژل آگارز

۴-   تست های مولکولار جهت شناسایی ماکرومولکولهای پروتئینی توسط الکتروفورز با تانک افقی

 

شناسه تجهیزات آزمایشگاه ملکولار

 

۱-      Pulsed Field Gel Electrophoresis BIO-RAD CHEF- DR IIIساخت کشورآمریکا

۲-    Gel documentationUVI TEC ساخت کشور انگلستان

۳-    Thermal CyclerTechneساخت کشور انگلستان

۴-    MicrocentrifugeSpectrafuge  ساخت کشور چین

۵-   دستگاه الکتروفورز افقی شرکت پایا پژوهش پارس- ایران

۶-   دستگاه الکتروفورز عمودی شرکت پایا پژوهش پارس –ایران

۷-  تانک ساب مارین الکتروفورز شرکت پایا پژوهش پارس –ایران

 

شناسنامه کارشناسان آزمایشگاه شیمی مواد غذایی:

 

         فرزانه صادقی      - مریم علیزاده

 

ایمنی تجهیزات مولکولار:

 

۱-    الزام استفاده از پریز دارای سیستم آرت در هنگام استفاده از سیستم پاورسوپلای الکتروفورز به منظور جلوگیری ازخطرات احتمالی به دلیل ولتاژ بالای سیستم

 

۲-   حفظ حریم الزامی و فاصله ی مناسب دستگاه ها به منظور فراهم شدن گردش هوای مناسب اطراف آنها

 

۳-  پرهیز از استفاده از شوینده های قلیایی و اسیدی برای شستشوی الکتروفورز

 

۴-   پرهیز از ریزش آب به روی دستگاه پاورسوپلای الکتروفورز

 

۵-   استفاده از ماسک و دستکش جهت ممانعت از تماس با مواد شیمیایی

 

۶-   نگهداری مواد شیمیایی در شرایط لازم حرارتی رطوبتی و نور در آزمایشگاه متناسب با شرایط نگهداری برچسب مواد

 

۷-  کار با مواد شیمیایی مایع و فرار زیر هود روشن

 

۸-  نظافت منظم میزهای کار آزمایشگاه جهت پاکسازی مواد احتمالی بر جای مانده

 

۹-   اطمینان از خاموش بودن و از پریز کشیدن کلیه ی دستگاه ها با پایان ساعت کاری

 

 

 

 

 

 

خیابان هزارجریب-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -دانشکده تغذیه وعلوم غذایی

تلفن مستقیم دانشکده ۳۶۶۸۸۴۸۷

فاکس۳۶۶۸۱۳۷۸

آدرس پست الکترونیکی دانشکدهpr_nutr@mui.ac.ir

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.

ورود کاربر

سه شنبه, ۴ مهر, ۱۳۹۶