رفتن به محتوای اصلی
x

دانشجویی

دانشکده تغذیه و علوم غذایی

معرفی آزمایشگاه:

با توجه به شرایط کنونی و رشد چشمگیر ژنتیک و به ویژه تکنیک های مولکولی به آسانی می توان بسیاری از تقلبات در مواد غذایی و خوراک دام و طیور را شناسایی و تفکیک نمود.امکان تشخیص این تقلبات با روش مولکولی در آزمایشگاه مولکولارامکان پذیر است  .

از جمله فعالیت های این بخش :

الف- انجام کلیه آزمون های مولکولی مرتبط با میکرواورگانیزم ها

ب-  تشخیص تقلبات مواد غذایی مانند تعیین نوع گوشت و ...

 به عبارتی آزمایش تشخیص مولکولی مجموعه ای از تکنیک‌های مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل نشانگرهای بیولوژیکی در ژنوم است، در این روش کد ژنتیکی نمونه و نحوه بیان سلول‌های آنها با استفاده از زیست شناسی مولکولی  برای آزمایش مورد نظر امکان پذیر می‌باشد. سرعت، دقت و حساسیت فوق العاده بالای آزمایش‌های تشخیص  باعث گردید تا این روش ها به سرعت جایگاه خود را در علوم آزمایشگاهی بیابند.

 

 

 

ترموسایکلر

هود لامینار

الایزا ریدر ELX 800

میکروسانتریفیوژ

اتوآنالایزر بیوشیمی مدل A15

آون

انکباتور شیکر دار

سانتریفیوژ

منبع تغذیه سیستم الکتروفورز ENDRO

Gel documentation

Pulsed Field Gel Electrophoresis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خدمات و توانمندی های بخش مولکولی :

انجام تمامی آزمون های مولکولی  و کیت های بیوشیمیایی بر اساس روش های علمی و استاندارد انجام می گیرد