رفتن به محتوای اصلی
x
جستجو
دانشجویان
/
هیات علمی
/
کارکنان
/
دانش آموختگان
/
شهروندان
/
سوالات متداول
دانشجویان
/
هیات علمی
/
کارکنان
/
دانش آموختگان
/
شهروندان
/
سوالات متداول
Main Menu
حوزه ریاست
ریاست دانشکده
معرفی دانشکده
برنامه راهبردی
روابط بین الملل
نمودار سازمانی
برنامه عملیاتی 1401
برنامه عملیاتی 1402
برنامه عملیاتی 1403
SiteMap
معاونت ها
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت دانشجویی فرهنگی
معاونت اداری مالی
گروه های دانشکده
گروه تغذیه بالینی
گروه تغذیه جامعه
گروه علوم و صنایع غذایی
آزمایشگاه ها
اداره آموزش
اخبار دانشجویان
تفاهم نامه ها
جشن گرامیداشت روز پژوهش و روز دانشجو
چهارشنبه,21 آذر 1403
عمومی
اخبار مرتبط
بمناسبت هفته پژوهش نشست: بررسی اثر مکمل زعفران بر بیومارکرهای استرس اکسیداتیو، فاکتورهای التهابی و پیامدهای بالینی در بیماران مبتلا به سپسیس بستری در بخش مراقبتهای ویژه مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی، دوسوکور و کنترلدار
افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
وبینار بمناسبت آذرماه پژوهشی🎯آشنایی با جدیدترین راهکارهای تغذیهدرمانی در مدیریت و بهبود کبد چرب بر اساس آخرین یافتههای پژوهشی
به مناسب آذرماه پژوهش 1404 برگزار میکند: 💻وبینار روش های شناسایی ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMO) در مواد غذایی
دومین گرند راند بین حرفه ای با موضوع مدیریت سوءتغذیه بیمارستانی و زخم بستر /بمناسبت آذر ماه پژوهشی