گروه تغذيه جامعه(Department of Community Nutrition)
مدير گروه:
دكتر غلامرضا عسگری
تعريف (Definition)
تغذيه جامعه شاخهاي از علم تغذيه است كه طیف وسيعي از موضوعات مربوط به غذا، تغذيه و جامعه را در بر می گیرد. در این علم به نیازها و وضعیت تغذیه افراد، خانوادهها وگروههاي خاص سنی، جنسی و شغلی عموما در غالب جمعیتها توجه ویژه ای می شود. این علم به دسترسی عموم مردم به غذای کافی (Food Security) نیز نگاه ویژه ای دارد.
چشم انداز (Vision)
۱- ارتقا و گسترش مهارتهای دانش آموختگان رشته تغذیه در زمینه خدمات رسانی به گروههای مختلف جمعیتی. ۲- گسترش فرهنگ صحیح تغذیه در استان اصفهان با برگزاری جلسات مرتب آموزشی تغذیه.
۳- ارائه نتایج پژوهشهای مربوط به تغذیه جامعه به نهادهای مرتبط.
رسالت گروه (Mission)
۱- تربیت نیروی متخصص در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در گرایشهای مختلف رشته تغذیه
۲- طراحی و اجرای پژوهشهای مرتبط با حوزه تغذیه جامعه و انتشار نتایج حاصله در مجلات معتبر
۳- تاليف و ترجمه كتب علمي با محوریت تغذيه جامعه جهت افزايش دسترسي دانشجويان و دانش پژوهان به علم روز
۴- تهيه طرح درس (Course Plan) براي تمام دروس مربوطه در مقاطع مختلف جهت آموزش موثر
۵- بررسي طرحهاي تحقيقي و پيشنهاد به شوراي آموزشي-پژوهشي دانشكده
۶- آموزش و راهنمايي دانشجويان جهت انجام پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري
۷- برگزاري کارگاههاي آموزشي براي دانشجويان و فارغ التحصیلان جهت به روز شدن اطلاعات ایشان
فعاليتهاي علمی اعضاي گروه تغذیه جامعه در خارج از دانشكده:
- عضو هيئت تحريريه و جانشین سردبیر مجله J Res Med Sci
- عضو هيئت تحريريه Journal of Nutrition British
-عضو هيئت تحريريهBMC Public Health
-عضو هيئت تحريريه World Journal of Diabetes
- عضو هيئت تحريريه Recent Patent on Food, Nutrition and Agriculture
-عضو مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی
- ریاست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی
- عضو شوراي پژوهشهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- عضو هيئت مديره هيئت پزشکی ورزشی استان اصفهان
- عضو شوراي پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- مسئول کمیته تغذیه هيئت پزشکی ورزشی استان اصفهان
- ریاست انجمن تغذيه ايران شاخه اصفهان
- عضو انجمن علمي تغذيه ترویج تغذیه با شير مادر
- عضو هيئت تحريريه مجله تحقیقات نظام سلامت
- عضویت در انجمن تغذیه امریکا