رفتن به محتوای اصلی
x
جستجو
دانشجویان
/
هیات علمی
/
کارکنان
/
دانش آموختگان
/
شهروندان
/
سوالات متداول
دانشجویان
/
هیات علمی
/
کارکنان
/
دانش آموختگان
/
شهروندان
/
سوالات متداول
Main Menu
حوزه ریاست
ریاست دانشکده
معرفی دانشکده
برنامه راهبردی
روابط بین الملل
نمودار سازمانی
برنامه عملیاتی 1401
برنامه عملیاتی 1402
برنامه عملیاتی 1403
SiteMap
معاونت ها
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت دانشجویی فرهنگی
معاونت اداری مالی
گروه های دانشکده
گروه تغذیه بالینی
گروه تغذیه جامعه
گروه علوم و صنایع غذایی
آزمایشگاه ها
اداره آموزش
اخبار دانشجویان
تفاهم نامه ها
دومین گرند راند بین حرفه ای با موضوع مدیریت سوءتغذیه بیمارستانی و زخم بستر /بمناسبت آذر ماه پژوهشی
سه شنبه,11 آذر 1404
اخبار دانشجویان
,
عمومی
اخبار مرتبط
افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
به مناسب آذرماه پژوهش 1404 برگزار میکند: 💻وبینار روش های شناسایی ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMO) در مواد غذایی
به مناسب آذرماه پژوهش 1404 برگزار میکند: 💻وبینار روش های شناسایی ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMO) در مواد غذایی
دومین گرند راند بین حرفه ای با موضوع مدیریت سوءتغذیه بیمارستانی و زخم بستر /بمناسبت آذر ماه پژوهشی