مسابقات فرهنگی هنری دهه فجر انقلاب اسلامی ایران

اساتید محترم، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز
 با توجه به برنامه تدارک دیده شده برای  مسابقات فرهنگی هنری دهه فجر انقلاب اسلامی ایران ( دل نوشته ، عکس ، جلوه های ویژه ،تولید محتوا و .... ) که با موضوعات انقلاب اسلامی، ایران قهرمان من، همه با هم برای ایران، سردار سلیمانی ستونی راستین برای خیمه انقلاب اسلام جهانی، سردار شهید  پدر همه دختران، ۷۲ سردار انقلاب همراه پیروزی های حاج قاسم، تسّری انقلاب اسلامی به دیگر کشورهای جهان کنونی مسلمان شده های جدید بعد از انقلاب، اعتراف دشمنان به انقلاب و پویایی و گسترده شدن انقلاب حسینی و ....مطلب بنویسید و شرکت نمایید و جوایز نفیسی را دریافت نمایید .
محل تجمیع کلیه آثار  در دفتر کارشناس دفتر امور دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و سپس ارجاع به نمایشگاه فرهنگی هنری در ستاد مرکزی  می باشد خواهشمنداست آثار هنری فرهنگی خود را در فرصت  ۸ روز باقیمانده به دفتر مذکور تا تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۱۹ تحویل دهید.