پیام رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی بمناسبت روز زن

بسم الله الرحمن الرحیم"

"مَن أَحَبَّ فاطِمَهَ ابنَتی فَهُوَ فِی الجَنَّهِ مَعی"

"هر کس دخترم فاطمه را دوست داشته باشد، در بهشت با من همراه خواهد بود " پیامبر اکرم (ص)

نامگذاری روز میلاد آن بانوی بی همتا به عنوان روز مادر و زن، تقارنی است شایسته و در عین حال تأمل برانگیز، تقارنی که از یک سو ناظر به مقام رفیع مادران و زنان است و در یک نگاه نیز یادآور اهمیت و ضرورت توجه به آموزه های اخلاق و منش فردی و اجتماعی آن بانوی اخلاق و جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی می‌باشد.

حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان برترین زن در همه زمینه ها الگوی مناسب و شایسته ای است تا امروزه دختران، زنان و مادران جامعه اسلامی با تأسی از سیره دخت گرامى رسول خدا(ص)، این مهم را سرمشق خود سازند و به حجاب و عفاف اهمیت خاص داده و در رسیدن به کمال معنوی و عصمت فاطمی بکوشند و این گونه دختران و زنان قابل تقدیر خواهند بود.

روز زن و مادر تهنیت و مبارک باد.