جلسه دفاع از پایان نامه خانم هدا سامری دانشجوی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مقطع کارشناسی ارشد تحت عنوان" تولید ومشخصه یابی و ارزیابی توکسیسیتی ذرات کامپوزیتی خود تجمیع یافته لاکتوفرین ، صمغ بادام و فرولیک اسیدبه عنوان نگهدارنده طبیعی در فرمولاسیون مواد غذایی" به راهنمایی خانم دکتر عاطفه رضایی و با شرکت اساتید مشاور، ناظر و هیأت داوران به شرح زیر در محل سالن دکتر امامی دانشکده تغذیه در روز یک شنبه 1 مهر ماه 1403 ساعت 11 صبح برگزار می گردد.
اساتید مشاور: خانم دکتر عاطفه رضایی ، آقای دکتر مسعود سامی ، آقای دکتر داوود منصوری
هیأت داوران : خانم دکتر زهرا اسفندیاری، آقای دکتر الهام حسینی، خانم دکتر مهسا علی کرد