رفتن به محتوای اصلی
x

وظایف و کارشناسان حوزه

دانشکده تغذیه و علوم غذایی

نام و نام خانوادگی:  هاجر حیدری

کارشناس پژوهشی

تلفن:    ۰۳۱۳۷۹۲۳۱۶۴

آدرس ایمیل  research12@nutr.mui.ac.ir

 

 

وظایف کلی حوزه معاونت پژوهشی دانشکده:

1- برگزاری جلسات شورای پژوهشی و انجام امور محوله ازسوی شورا

2- بررسی و تدوین آیین نامه های پژوهشی دانشکده بر اساس آیین نامه های معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه

3- شرکت معاون پژوهشی دانشکده در جلسات شورای پژوهشی دانشگاه

4- اطلاع رسانی آیین نامه های جدید به اساتید و دانشجویان بمنظور تسهیل در امور پژوهش

5- دریافت و بررسی و اصلاح پروپوزال پایان نامه ها که مهمترین وظیفه این واحد است.

6- تنظیم قرارداد و فرم اخلاق پروپوزال پایان نامه ها برای ارسال به معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه به منظور دریافت کد اخلاقی

7- اطلاع رسانی کد اخلاقی پایان نامه به دانشجو و استاد راهنمای پایان نامه 

8- تنظیم اسناد و مستندات مالی پایان نامه ها و ارائه به معاونت مالی اداری دانشکده جهت پرداخت هزینه ها به مجری پایان نامه ها و پیگیری تمدید مدت زمان اجرای پایان نامه ها

9- ارائه مشاوره و راهنمایی به اساتید و دانشجویان در زمینه های پژوهشی

10- ارسال مدارک و درخواست شرکت در کنگره های پژوهشی و فرصت های مطالعاتی خارج از کشور به معاونت پژوهشی دانشگاه و پیگیری امور اداری اعزام ها

11- اطلاع رسانی درخصوص آیین نامه ها و قوانین تشویق مقالات و آموزش نحوه استفاده از سامانه مربوطه به اساتید و دانشجویان

12- پیگیری و پاسخ دهی به نامه های مهم واصله از حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه

13-  برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش

14-  بررسی مدارک و انتخاب پژوهشگران برتر در سطح دانشکده براساس شاخصهای اعلام شده ازسوی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه

15-  ارتباط با واحد کمیته تحقیقات دانشجوئی دانشکده و راهنمایی دانشجویان برای ارسال طرح های دانشجوئی به کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه

16- بررسی رساله پایان نامه دانشجویان و تأیید اصلاحات انجام شده گزارش نهایی و تأیید مستندات برونداد پایان نامه ها جهت ارائه اتمام پایان نامه به حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه

17- اطلاع رسانی لازم در زمینه برگزاری سمینارها و کنفرانس های داخلی و خارجی

18- همکاری در برگزاری همایش ها‏