رفتن به محتوای اصلی
x

آزمایشگاه شیمی

دانشکده تغذیه و علوم غذایی

تجهیزات این آزمایشگاه به منظور اطمینان از عملکرد صحیح و دقیق، کالیبره شده‌اند و دارای گواهی کالیبراسیون می‌باشند که برخی از آن ها عبارتند از:

 

هموژنایزر

سانتریفیوژ یخچالدار

مترpH

آون

هود شیمیایی

حمام آب جوش (بن ماری)

TLC تانک

دستگاه تقطیر در خلا ( اواپراتور)

دستگاه سوکسله

کوره الکتریکی

دستگاه کلدال (کجلدال)

هموژنایزر

ترازوی دیجیتال 0.0001

سانتریفیوژ  یخچالدار

آون

هود شیمیایی

EC متر و TDSمتر

آب مقطر گیر 2 و 4 بار تقطیر

اسپکتروفتومتر

هیتراستیرر

ماکروویودایجسشن

سانتریفیوژ ژربر

   

 

خدمات و توانمندی های بخش شیمی

انجام تمامی آزمون های کنترل کیفی و شیمی براساس روش‌های معتبر بین المللی (ایزو) و استاندارد ملی ایران انجام می‌گیرد. بر اساس دامنه فعالیت­های آزمایشگاه شیمی، آزمون­ های جستجو و شمارش زیر انجام می­ شود.

 

هضم نمونه برای اندازه­ گیری فلزات با روش مایکروویو دایجسشن

اندازه­ گیری پروتئین/ ازت تام

اندازه­ گیری رطوبت

اندازه گیری خاکستر کل

اندازه­ گیری خاکستر نامحلول

اندازه­ گیری ماده خشک بدون چربی

اندازه­ گیری میزان چربی به روش سوکسله

اندازه­ گیری پراکسید

استخراج چربی برای اندازه گیری اسیدیته

اندازه ­گیری اسیدیته چربی استخراجی

اندازه ­گیری قند کل

 اندازه­ گیری قند قبل از هیدرولیز و ساکارز

 

اندازه ­گیری اسیدیته

pHاندازه ­گیری

اندازه­ گیری نمک

اندازه­ گیری خاكستر به روش هدايت سنجي

اندازه­ گیری نیتریت در فراورده­ های گوشتی

اندازه­ گیری فسفات در فراورده­ های گوشتی

اندازه گیری چربی به روش ژربر